Γενικά

Θρησκευτικός τουρισμός

Η Αίγινα είναι το νησί του πιο πρόσφατου Αγίου της Ορθοδοξίας- του Αγίου Νεκταρίου. Εδώ έχει οικοδομηθεί μια από τις μεγαλύτερες εκκλησίες των Βαλκανίων την οποία επισκέπτονται χιλιάδες προσκυνητές απ όλη την Ορθόδοξη Εκκλησία. Το ΑΠΟΛΛΩΝ βρίσκεται μόλις 15′ μακριά από το ναό και το μοναστήρι του θαυματουργού Αγίου.

Οικογενειακές Διακοπές

Το ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ο ιδανικός τόπος διακοπών της οικογένειας. Η ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος με το πευκοδασος και τα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού , προσφέρει ξεκούραση και αναζωογόνηση.

Τα παιδιά απολαμβάνουν με τις ώρες την πισίνα ή το δάσος που ανήκει στο ξενοδοχείο και χαίρονται το πιγκ πογκ και το μινι γκολφ την ώρα που οι γονείς θα βρίσκονται στην παραλία με την πεντακαθαρή θάλασσα και τον ήλιο, λίγα μέτρα από το δωμάτιο τους.

Η σπιτική κουζίνα και η μεγάλη βεράντα με την απέραντη θέα αλλά κυρίως η ζεστασιά του προσωπικού είναι επίσης σημαντικοί λόγοι που το ΑΠΟΛΛΩΝ είναι το αγαπημένο ξενοδοχείο πολλών οικογενειών που έρχονται κάθε χρόνο και πλέον νιώθουν σαν να έρχονται σπίτι τους.

Εκδρομές & Τουρισμός

Η εγγύτητα της Αίγινας στην Αθήνα αλλά και στην Πελοπόννησο , κάνει πολλούς επισκέπτες να χρησιμοποιούν το νησί σαν βάση για εκδρομές στα αξιοθέατα της πρωτεύουσας και της Πελοπννήσου. Ετσι, με βάση το ΑΠΟΛΛΩΝ μπορεί κανείς να επισκεφθεί την Ακρόπολη και τα μουσεία της Αθήνας αλλά και το Ναύπλιο, τις Μυκήνες , το θέατρο της αρχαίας Επίδαυρου , τους Δελφούς όπως και τα άλλα νησιά του Σαρωνικού που έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα -Σπέτσες, Υδρα, Πόρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *